Montör/Operatör/lagermedarbetare sökes!

Montör/Operatör/lagermedarbetare sökes!

Trivs du med att arbeta inom industrin antingen med montering, operatörsarbete eller lager/truckkörning? Vill du vara en del av arbetsglädjen i ett arbetslag inom industrin där ni tillsammans bidrar till att uppnå goda produktionsmål och lyckade slutprodukter som ger nöjda kunder? Då har vi på Adecco uppdrag åt dig hos våra industrikunder i Arvika området!

Om tjänsten
Vi arbetar med flera industriföretag i Arvika området där de har behov produktionspersonal i olika positioner. Du kan få arbete som montör, sågverksoperatör, maskinoperatör eller lagermedarbetare beroende på din tidigare kompetens och erfarenhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans strävar efter att nå era produktionsmål, vilket sker genom bland annat hög kvalité, tempo, produktivitet och gott lagarbete. Tillsammans arbetar ni även med ständiga förbättringar. För Adecco och våra kunder är arbetsglädje viktigt och du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät dialog med Adecco då vi regelbundet träffar dig på ditt kundföretag och säkerställer din trivsel och utveckling. Du arbetar heltid och får ett uppdrag främst hos ett och samma kundföretag där den vanligaste arbetstiden är 2-skift. Våra industrikunder i Arvika har en mycket positiv utveckling och det finns därför goda möjligheter till ett långsiktigt arbete.

Om dig
Det är positivt om du har en praktisk utbildning samt tidigare erfarenhet av industriarbete. Fördel om du har truckkort B. Då du är praktiskt lagd har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, du är tekniskt intresserad och har en god problemlösningsförmåga. Du är en målmedveten och resultatorienterad person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära och utvecklas, du är en enkel och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag där du bidrar till arbetsglädje. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående tjänsten kontakta Frida Wiman 073 - 684 7224, frida.wiman@adecco.se
Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. I din ansökan bifoga CV och personligt brev, fylla i alla dina uppgifter i din profil där du gärna lägger in dina referenser med namn, telefonnummer och e-mail, lägg in en profilbild.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.