Kylmontör Accona

Kylmontör Accona

Vi söker en kylmontör till Accona i Klässbol. Har du arbetat med kylmontering innan och är en driftig, självgående person? Accona har precis gjort ett ägarbyte och har en spännande tid framför sig. Vill du vara med på deras resa framåt? Sök jobbet på Accona som Kylmontör.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos vår kund Accona som kylmontör i en produktion som tillverkar kundanpassade produkter för förvaring, beredning och exponering av varma och kalla varor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hårdlödning, elkoppling, montering, vakumkörning, montering av kompressor samt testkörning.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som kylmontör och gärna har utbildning inom området. Du är en driftig, självgående och ansvarsfull person som trivs med att arbeta på ett lite företag med god familjär stämning. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Om anställningen
Tjänsten som kylmontör är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden
  • Uppdragsstart vecka 25 alternativt vid möjlighet
  • Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
  • Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
  • Försäkringar och företagshälsovård
  • Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
  • Utveckling och coachning
  • Engagerad konsultchef
Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 0570 - 757 481 frida.wiman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.