Extrajobb truckförare lager

Extrajobb truckförare lager

Om tjänsten
Du kommer att arbeta extra på lagret hos vår kund Trioworld Lundins AB i Jössefors där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta hand om in och utgående material. Mestadels kommer du att köra motviktstruck. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Antalet tillgängliga pass kommer att variera vecka till vecka eftersom det beror på hur frånvaron ser ut. Arbetstiderna är främst dagtid på vardagar. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp din tillgänglighet respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass.

Om dig
Du är intresserad av ett extraarbete och ett krav är att du är studerande eller har ett annat arbete på minst 50 %. Vi söker dig som har truckkort och som gärna har arbetat på ett lager tidigare eller har lätt för att lära dig. Din tillgänglighet per vecka ska vara minst 2 vardagar i snitt per vecka. Du är en person som är van vid att ta ansvar och att arbeta självständigt där du driver på ditt eget arbete och har lätt för att se vad som behöver utföras.

Viktigt för tjänsten:
  • Självgående och ansvarstagande
  • Truckkort B
Om anställningen
Du får en behovsanställning hos oss på Adecco där du behöver intyga att du är studerande eller har ett deltidsarbete på minst 50 %. Du erhåller en genomsnittslön hos jämförbar grupp hos respektive kund samt följer kundens kollektivavtal gällande OB och Övertid.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 073-684 72 24 frida.wiman@adecco.se eller
Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.