Extrajobb inom industrin

Extrajobb inom industrin

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika och Eda.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika eller Eda i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällsskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Viktigt för tjänsten är:
 • Praktiskt lagd och lättlärd
 • Flexibel
 • Positiv
 • Tillgänglighet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning hos oss på Adecco
 • Extra anställning/Visstidsanställning beroende på annan sysselsättning
 • Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
 • Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
 • Försäkringar och företagshälsovård
 • Attraktiva kundföretag i Arvika och Eda
 • Utveckling och coachning
 • Engagerad konsultchef
Kontaktuppgifter
Sara Holm, rekryterare, sara.holm@adecco.se, 073-684 7697

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal, Adecco, industri, industriarbete, produktion, Arvika, Eda, extrajobb, montör, maskinoperatör
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.