Extra arbete Industri

Extra arbete Industri

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller operatör beroende på arbetsplats. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är dagskift eller kvällskift, främst vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att främst arbeta extra och som kanske studerar eller har ett annat deltidsarbete.. Är du en praktisk person eller har erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Viktigt för tjänsten är:
 • Praktiskt lagd och lättlärd
 • Flexibel
 • Positiv
 • Tillgänglighet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du får en anställning hos oss på Adecco
 • Extra anställning/Visstidsanställning beroende på annan sysselsättning
 • Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
 • Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
 • Försäkringar och företagshälsovård
 • Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
 • Utveckling och coachning
 • Engagerad konsultchef
Kontaktuppgifter
Frida Wiman, rekryterare frida.wiman@adecco.se, 0570-757 481

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.