Arbetsledande projektledare till Liveside!

Arbetsledande projektledare till Liveside!

Liveside söker kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att företaget håller hög kvalité i sitt arbete! Liveside strävar mot och vill vara en av Sveriges bästa arbetsplatser, där medarbetare trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat. Miljön på företaget präglas av värdeord som säkerhet, kvalitet, glädje, kreativitet samt kamratskap. Här får du som arbetsledande projektledare möjligheten att vara med och skapa trygga lösningar till Livesides kunder och evenemang samt leda mindre arbetsgrupper på plats i projekten!

Information om uppdraget

Liveside är en helhetsleverantör och partner för evenemang i hela Sverige. Liveside levererar bland annat tält, staket, belysning och möbler som behövs för att genomföra olika evenemang. Liveside är startat och drivs av folk som varit med och arrangerat festivaler och evenemang och några i raden är Way Out West, Rally Sweden, Arvikafestivalen och Where The Action Is. Inom Liveside arbetar cirka 10 tillsvidareanställda medarbetare och ca 50 säsongsanställda medarbetare.
Liveside arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan och har bland annat utvecklat en miljöserie som gör det enklare för Livesides kunder att vara klimatsmarta.

Academic Work söker två arbetsledande projektledare till Liveside som har sitt kontor beläget Arvika. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Liveside.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledande projektledare kommer du att vara en viktig del i att Liveside levererar trygga lösningar till kunderna och deras evenemang. Du kommer att vara delaktig i flera projekt under året och platserna som projekten utförs på har geografisk spridning. Oftast bryts projekten ner i mindre delprojekt med en etableringsperiod och en avetableringsperiod för varje delprojekt och det är ett av dessa som du kommer att ansvara för. Tjänsten innebär mycket resor eftersom du behöver vara på plats under etablering och avetablering på evenemangen och projekten där montörerna tillsammans med en gruppchef utför arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Gå igenom leveransplaner inför projekten med produktionsledare och gruppchef.
 • Hantera planeringen som sker inför projekten och se till att arbetsgrupperna är informerade samt planera med boende och resor.
 • Arbetsleda montörsgrupper på projektet med fokus på hållande av tidsplan och budget samt hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.
 • Sköta uppföljning av projekten och projektbudget samt utvärdering med personal och ta fram projektprognoser.
I rollen som arbetsledande projektledare kommer du även att ha mycket kundkontakt. Du har ansvaret att upprätthålla god kontakt och dialog mellan Liveside och kunderna. Du får även mycket frihet under eget ansvar i genomförandet av projekten och i din roll, även om du har en plan att förhålla dig till. I din roll finns goda utvecklingsmöjligheter i form av att du med tiden får ansvara för större projekt och ta mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet och förståelse för praktiskt arbete. Exempel på praktiska yrken kan vara att du arbetat som montör eller som platschef eller byggledare inom byggbranschen.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med evenemang och projekt tidigare.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du en målinriktad lagspelare som motiveras av ett väl utfört arbete och nöjda kunder. Du värdesätter säkerhet och struktur samt är noggrann i ditt sätt att arbeta. Vidare är du initiativtagande och lösningsorienterad på så sätt att du vågar ta beslut och lösa problem som kan uppstå i projekten. Det är även viktigt att du klarar av att arbeta med intensiva processer och under tidspress. I och med att du kommer att ha mycket kontakt med kunder är det dessutom viktigt att du är kommunikativ och framåt samt trivs i sociala sammanhang. Du behöver även vara flexibel i och med att tjänsten innebär många resor och övernattningar.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, varierande arbetsveckor och arbetstider.
 • Placering: Kontoret är beläget i Arvika men projekten utförs på olika platser runt om i Sverige.
 • Kontaktuppgifter: linnea.ericson@academicwork.se.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Livesides önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork