Säljare 30h - Coop Robertsfors

Säljare 30h - Coop Robertsfors

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Vi söker en säljare för en tjänst på i genomsnitt 30 timmar i genomsnitt per vecka.

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan nu!

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom frukt & grönt och kassa. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. I din arbetstid ingår både kvällar och helger. Har du erfarenhet och fallenhet för service? Butikserfarenhet krävs. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

TF Butikschef Sofia Ahlberg 0934-397 71


Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

Mattias Rustan 076-724 7665

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.

Mer info
Område Robertsfors
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/coopnord
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver 81 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?