Distributionselektriker - Vattenfall Services

Distributionselektriker - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi rekryterar nu en serviceinriktad distributionselektriker till Arjeplog! Vi erbjuder ett ansvarsfullt och utvecklande arbete. Det finns goda möjligheter att påverka ditt arbete i en självständig roll där engagemang och förmåga att ta ansvar är centralt. I avdelningen arbetar distributionselektriker, beredare, projektadministratörer och projekt/underhållsledare. Vi är cirka 25 medarbetare placerade i Arjeplog, Arvidsjaur, Älvsbyn och Jokkmokk.

Din roll som distributionselektriker
Du kommer arbeta med mindre projekt och underhåll av eldistributionsnät. Det innebär felavhjälpning, projekt/löpande underhåll av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 0,4, 10- och 20-kV. Arbetet sker oftast utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Resor och beredskap kommer att ingå.

Dina kvalifikationer som distributionselektriker
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom ledningsunderhåll för eldistribution 0,4-, 10- och 20 kV. Du har elteknisk utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom området är meriterande. Utöver arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du har utbildning för ESA14, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning samt intyg för arbete på hög höjd.

Du trivs på en arbetsplats där du får ta ansvar och ofta arbeta i team. Du bidrar med bra samarbete, engagemang och serviceanda. Du har datorvana, B-körkort och talar och skriver god svenska, gärna också engelska.

Ansökan och kontaktpersoner
Ansök via vår annons "Distributionselektriker - Arjeplog" som finns på vattenfall.se/jobb, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt. Hör gärna av dig till oss ifall du har någon fundering, rekryterande chef är Peter Sehlstedt, 070-269 06 64 och rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga representanter är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest och läkarundersökning för arbete på hög höjd.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 27 oktober, 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - vattenfallservices
Mer info
Område Arjeplog
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)