Arbetsledare banor till Tjintokk i Slagnäs

Arbetsledare banor till Tjintokk i Slagnäs

Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation.

Just nu söker vi en Arbetsledare som kommer att ansvara för den dagliga driften av banor, vägar och den personal som hör därtill. Har du erfarenhet av anläggning/väg/mark och en förmåga att leda och skapa goda relationer så kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som Arbetsledare har du ansvaret för Tjintokks vägnät, banor och personal. I arbetet ingår även kontakter med kunder. Som arbetsledare leder och fördelar du arbetet för den egna personalen och underentreprenörer för den dagliga verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har en väg- och anläggningsutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet och några års erfarenhet som arbetsledare. Du känner dig trygg i ditt ledarskap och vågar fatta beslut. Som person är du välorganiserad, affärsmässig och är van att planera och jobba utifrån både korta- och långsiktiga mål. Du har lätt för att skapa kontakter med såväl kunder som medarbetare och du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, tyska ser vi som meriterande.

För tjänsten krävs det att du har erfarenhet av att arbeta i olika system och att du har en god datavana.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal AB. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikan Personals hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Kenneth Vidmark, e-post: kenneth@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-10-16

Tjänsten avser heltid helår alternativt säsong med tillträde efter överenskommelse. Personalboende finns att tillgå i byn ca 3 km från arbetsplatsen.
Slagnäs ligger cirka 6 mil söder om Arjeplog i Arjeplogs kommuns allra sydligaste del vid sjön Naustajaures strand. Att bo i Slagnäs har många fördelar såsom vacker natur och frisk luft, närhet till rekreation och friluftsliv. Vintertid kan du upptäcka det vackra landskapet från din snöskoter och gillar du att fiska finns ett flertal fiskrika vatten inom räckhåll.

Gillar du friluftsliv och vacker natur är Slagnäs ett ställe för dig!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Arjeplog
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.