Hoppa till innehåll
Nokalux logotyp

HR- och Lönespecialist

Ansök nu

Om tjänsten

Nokalux är ett företag i god tillväxt och bolaget behöver nu utveckla rollen som HR- och lönespecialist. Du kommer att ha en bred roll där du ansvarar för bolagets lönehantering, vilket bland annat innebär löpande administration av löner, utläggshantering, reseräkningar och schemaläggning. Du skall driva HR frågorna inom bolaget samt stötta cheferna avseende kollektivavtal, förhandlingar, rekrytering, rehab, kompetensutveckling, medarbetar- och organisationsfrågor, företagshälsovård samt övrig förekommande HR-administration. Du arbetar i nära samarbete med produktionsledning och rapporterar till CFO. Nuvarande arbetstid är 75 %, men kan utvecklas med tiden. Placeringsort Töcksfors.

Tjänsten som HR- och lönespecialist är en långsiktig tjänst med möjlighet till en anställning hos Nokalux.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en bred HR roll där du får arbeta både med HR frågor, administration och lönehantering. Du har goda erfarenheter av lönehantering där du arbetar strukturerat och noggrant för att säkerställa en god löneprocess. Att arbeta och utveckla HR -frågor trivs du med och du har en god konsultativ förmåga där du är ett gott stöd till organisationen.
Viktigt för tjänsten är:

- Teoretisk och praktisk kompetens inom lön och HR-frågor
- Struktur & noggrannhet
- Driv och framåtanda
- God kommunikativ förmåga

Om Nokalux
På Nokalux i Töcksfors i västra Värmland utvecklar och producerar Nokalux belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. Nokalux har även en egen anläggning för plåt- och plastbearbetning vilket innebär att man har kontroll över hela produktionskedjan. Nokalux förser en stor mängd olika belysningsprojekt med special-lösningar för snabb installation och hantering. Nokalux startade 1971 och har en fin tillväxt resa bakom sig och omsätter idag över 300 MSEK. Idag arbetar cirka 100 medarbetare i Nokalux varav cirka 75 medarbetare i Töcksfors. https://nokalux.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman, 073 - 684 72 24, frida.wiman@adecco.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR- och lönespecialist, HR, Lön, personalfrågor, produktion, Töcksfors, Nokalux, Adecco

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare