Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du van vid att hantera många bollar i luften, driven och är nyfiken på en intressant tjänst som sågverksoperatör ? Vi önskar förstärka driftteamet på Moelven Årjäng med en lagspelare som kommer vara en viktig bidragande del i produktionen och ett tillskott i ett engagerat team.  

Kort om rollen

I rollen som sågverksoperatör arbetar du enligt mottot Säkerhet Kvalitet Drift. Detta innefatar bl a HMS (hälsa, miljö och säkerhet), processövervakning och operatörsunderhåll. . 

Du ingår i ett arbetslag som går 2-skift.Vem är du?

Vi tror du är en engagerad, ansvarsfull och driven person som gillar ett högt tempo.

Det är troligt att du har en erfarenhet från automatiserade processer eller maskiner och ser fördelen med  systematiskt förbättringsarbete och uppföljning. Vidare ser vi att du har en vilja att rapportera i system och trivs med skiftarbete.Hos oss får du
  • bli en del av en spännande utveckling mot ett modernt digitaliserat sågverk.
  • möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
  • möjlighet att arbeta och lära dig flera avdelningar
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Årjäng Såg AB är ett modernt sågverk i Årjäng. Vi är 50 anställda, producerar 132 000 m3 sågade trävaror och omsätter ca 350 MSEK. Som medarbetare blir du  en viktig del av sågens historia som började 1940. Genom att vi har provat nya saker, bidragit med högt engagemang och tagit ansvar har vi tagit oss dit vi är idag och det är precis samma ingredienser som ska ta oss in i framtiden. Det börjar med dig!

Mer information om Moelven.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare