Hoppa till innehåll

Tulladministratör, Logent Customs i Örje/Hån

Har du erfarenhet av administration, eller rent utav tulladministration?

Skulle du tycka att det vore roligt att få arbeta i ett bolag som satsar på tillväxt och som vågar tänka nytt?
Nu söker vi två stjärnor till vårt team av Tulladministratörer på grund av hög tillväxt i Örje/Hån.


Logents tullverksamhet finns idag i Göteborg, Örje/Hån, Norge och Danmark. Logent Customs är ett oberoende tullombud med specialisering inom alla operativa tullprocedurer och konsultering för djupare utredningar. Tillsammans med övriga affärsområde inom Logent erbjuder vi ofta helhetslösningar för våra kunder och ser kontinuerlig utveckling som en förutsättning för en bra och långsiktig kundrelation.

Din roll:

Som Tulladministratör får du en rolig roll med varierande arbetsuppgifter där det ingår administration och kontakt med kunder och myndigheter. Du ingår i ett team med kunniga medarbetare som arbetar med att administrera olika tullförfaranden gällande import, export och tullager. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med förbättringar av rutiner och processer för att säkerställa kvalitet och service. Logent har många spännande och välkända företag som kunder som du via telefon och mail kommer att ha kontakt med i ditt arbete. Tjänsten är placerad vid gränsen Örje/Hån. Arbetstiden är skiftgång, rullande 9 veckor och beredskap ingår i tjänsten.

Din profil:

Vi söker dig som är serviceinriktad, relationsskapande och gillar administration och kundkontakt. Du är lättlärd, ansvarsfull och noggrann, en person som alltid strävar efter att utvecklas i arbetet. Är du som oss en positiv lagspelare, bra på samarbete och att skapa goda resultat kommer du att trivas i rollen som tulladministratör. Har du erfarenhet av tull är det meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska och du är en van person att jobba i digitala stödsystem, rör dig bekvämt i MSOffice och andra affärsrelaterade stödsystem.

Intresserad av tjänsten?

Ta chansen och sök ditt nästa jobb hos oss på Logent Customs, vi erbjuder dig duktiga medarbetare och möjlighet att utvecklas och lära dig mer om Tull! Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som tulladministratör, du ansöker via annonsen. Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan, 2023- 12-31. Har du frågor kring tjänsten, välkommen att maila: caroline.spetsmark@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Logent logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Logent
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga