Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Interjakt söker nu en redovisningsekonom till huvudkontoret i Årjäng. Tjänsten är på heltid och rapporterar till företagets ekonomichef.

I rollen som redovisningsekonom jobbar du med löpande bokföring, avstämningar, moms, skatt och löner. Månadsrapportering och årsbokslut ingår också i arbetsuppgifterna. Kontakt med olika uppdragsgivare är en viktig del i jobbet.

Vi söker dig som har goda kunskaper samt flera års erfarenhet inom redovisningsområdet. Besitter mycket goda datakunskaper i affärssystem samt officepaketet, särskilt Excel.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du är lätt att samarbeta med och har en positiv framtoning. Har en god förmåga att kommunicera internt och externt, ger alltid uppdragsgivarna den bästa servicen.

Om Interjakt
Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med 102 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget drivs av passionerade medarbetare som vet vilken utrustning som krävs för att din jakt- och fiskedag ska bli lyckad.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placering: Huvudkontoret i Årjäng, Värmland
Frågor om tjänsten besvaras av Owe Selin 070 536 70 75
Ansökan skickas till economy@interjakt.com

Sista svarsdag
: 2023 02 05
Mer info
Kontaktperson Owe Selin
Telefon 0705367075
Email Mejla Owe Selin
Område Årjäng
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (1 dag kvar)