Hoppa till innehåll
Ahlberg Dollarstore AB logotyp

Butiksmedarbetare till Töcksfors

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Isabel Christoffersson
Email
Ansök nu
I rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter, öppning och stängning av butiken samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker.

I samråd med butikschef blir du tilldelad avdelningsansvar. På så sätt äger du driften av din egen avdelning och ansvarar för att den presterar på bästa möjliga sätt - varje dag. Det innefattar bland annat att beställa upp produkter så att avdelningen alltid är välfylld och inbjudande. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service.

Övrig information

Tillträde: Enligt Överenskommelse

Anställningsgrad: Deltid 22,5h/v

Plats: Dollarstore Lindudden 3, Töcksfors

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.
Ahlberg Dollarstore AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt - att skapa en bättre vardag för våra kunder.

DollarStores DNA
  • Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser
  • Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
  • Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business - helt enkelt.
  • Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Säffle
Försäljning
Företagslogga
Haparanda
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Säffle
Försäljning
Företagslogga
Karlstad
Försäljning
Företagslogga
Sunne
Försäljning
Företagslogga