Vi söker nu en VD med engagemang och goda ledaregenskaper.

Rollen innebär att du har totalansvar för bolagets verksamhet dvs det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, produktion och marknad. Du är den som leder, koordinerar, och utvecklar verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du har också ett nära samarbete med stödfunktioner inom koncernen. Tjänsten bygger på närvaro och delaktighet i den dagliga verksamheten.

Vem är du?
Du är en resultatorienterad, engagerad och närvarande ledare som inspirerar och motiverar medarbetarna. Din ledarstil är prestigelös och coachande. Du drivs av att söka förbättringar och utveckla arbetssätt och har en god förståelse för moderna produktionsprocesser och metoder. Du är affärsmässig och handlingskraftig med en förmåga att analysera, genomföra och följa upp nödvändiga aktiviteter & förbättringar. Du har en god ekonomisk förståelse.

Du bör ha erfarenhet från ledande befattningar i andra verksamheter. Du har en relevant utbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Kontaktperson Styrelseordförande och Divisionschef Timber And...
Telefon + 47 94833445
Område Årjäng
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK.

Moelven Årjäng Såg AB som ingår i division Timber, har 43 medarbetare och en årsomsättning på 280 MSEK. Marknaden för bolagets sågade trävaror är i huvudsak den Skandinaviska och europeiska marknaden samt Nordafrika och Mellanöstern.