Tullspeditör kvällstid till Logents tullverksamhet i Hån/Örje

Tullspeditör kvällstid till Logents tullverksamhet i Hån/Örje

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, målmedveten och ansvarsfull och skulle tycka att det vore kul att få arbeta med tullspedition? Då kan du vara personen vi söker!

Logent rekryterar en tullspeditör för arbete kvällstid till tullverksamheten som startas i Hån/ Örje i mars 2019.

Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logents tullverksamhet finns idag i Göteborg, Halden och från 1 mars 2019 har vi även en ny tullverksamhet i Hån, ytterligare nyetableringar pågår som räknas bli klara slutet 2019. Logents tullverksamhet är ett oberoende tullombud med specialisering inom alla operativa tullprocedurer och konsultering för djupare utredningar. Tillsammans med övriga affärsområde inom Logent erbjuder vi ofta helhetslösningar för våra kunder och ser kontinuerlig utveckling som en förutsättning för en bra och långsiktig kundrelation.

Som Tullspeditör kommer du att ingå i ett team på fyra personer som arbetar med att administrera tullprocesser gällande import och export till/från EU. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ombesörja tulldeklarationer, transiteringar och godsregistreringar som inkommit via mail eller genom besökande chaufförer. Logent använder tullsystemet Emma. Tjänsten är på heltid och förlagd kvällstid inledningsvis.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice eller liknande, det är meriterande om du har viss erfarenhet av tullspedition men inget krav. Du har en positiv inställning, gillar att ta ansvar och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter där du får använda dig av din servicekänsla och möta kunder och lösa deras problem på ett effektivt, noggrant och trevligt sätt. I ditt arbete är du självgående samtidigt som du är en lagspelare och bra på att samarbeta med andra. Du har en vilja att skapa goda resultat och bidrar gärna till förbättringar av rutiner och processer. Du har goda kunskaper i engelska.

Intresserad av tjänsten?

Ta den unika chansen och sök ditt nästa jobb hos oss på Logent, vi erbjuder dig duktiga medarbetare och möjlighet att lära dig mer om logistik! Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Tullspeditör hos Logent Tull, du ansöker via annonsen senast den 20 januari. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Årjäng
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning, Tulltjänsteman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.