Säljchef

Säljchef

Är du målinriktad och utpräglad lagspelare som sporras av utmaningar och brinner för försäljning? Motiveras du av nöjda kunder och att se människorna i din omgivning växa? Då kan du vara den person som vi söker.

Som säljchef arbetar du med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butiken. Du agerar som butikschefens närmaste person och ansvarar för butiken vid butikschefens frånvaro. Rollen innebär ett löpande ansvar för försäljning, bemanning och resultat. I ditt arbete leder och coachar du dina medarbetare samt bistår butikschefen med planering av den löpande driften.

Du kommer att:

arbeta med den totala kundupplevelsen i butiken i syfte att uppnå ökad kundnöjdhet, försäljning och resultat

säkerställa att butiken under samtliga öppettider är inspirerande och säljande

säkerställa den dagliga driften - bemanning, beställning och uppföljning

Vara en närvarande coachande ledare i den dagliga driften
Mer info
Kontaktperson Sofie Gustavsson
Telefon 070 291 78 83
Område Årjäng
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop
Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.