Hoppa till innehåll
Ansök nu
Scandinavian Outdoor Group (SOG) söker nu en Koordinator! Brinner du för ett arbete präglat av friluftsliv, struktur och projekt? Då söker vi dig!

Om tjänsten:
Ett varierande jobb med många olika arbetsområden. Bland annat handlar det om att sköta det operativa arbetet med nyhetsbrev, webbsida, sociala medier, med mera. Agera som projektledare för hela eller delar av våra projekt. Förvalta administration, register och kontakt med våra befintliga och nya medlemmar. Sköta delar av det grafiska för mässorna och hålla koll på datum samt deadlines.          

Vem är du?
Du är som person ansvarstagande, ordningsam och har öga för detaljer. Självgående och med möjlighet till distansarbete samt resor i arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med programvaror som Excel, Word, PowerPoint, Indesign, Wordpress, Photoshop, Google Forms & Mailchimp.

Kvalifikationer:
  • Goda kunskaper i engelska
  • Datorvana
Meriterande:
Stort plus med tidigare erfarenhet eller utbildning inom sport- och outdoorbranschen. 

Anställningsform:
Deltidsanställning på 50%, 8 månaders vikariat med chans till förlängning. 

Tillträde:
Omgående

Ort:
Åre

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 2023-10-09, men urvalsarbetet sker löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Jämtland och för frågor kring rekryteringen kontakta Elias Duvdal på 063-19 43 32 alt elias.duvdal@onepartnergroup.se.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare