Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Åre Hälsocentral söker Leg. Läkare till årets vintersäsong 2023/2024

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Är du en legitimerad läkare som söker efter äventyr i vinter och vill lära dig mer om glesbygdsmedicin? Letar du efter en omväxlande och utmanande arbetsplats? Välkommen till oss på Åre hälsocentral! Vi söker nu legitimerade läkare inför årets vintersäsong 2023/2024. Allra helst ser vi att du är utbildad distriktsläkare men vi välkomnar även ansökningar från specialistutbildade läkare samt legitimerade läkare. På vår hälsocentral arbetar vi som ett team och du möter patienter i alla åldrar vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Här får du goda möjligheter att fördjupa din kompetens inom akutsjukvård, trauma och glesbygdsmedicin. Du får kompetenta, roliga och härliga kollegor. En fantastisk miljö att arbeta i och du kan innan eller ett arbetspass, ta en tur på längdskidor eller varför inte åka utför Åreskutan? Det kommer att finnas goda möjligheter till flexibla arbetstider då du kommer att jobba i skift med olika arbetstider. Efter vintersäsongen finns det goda möjligheter till förlängd anställning över sommarsäsongen 2024. Vad väntar du på? Läs vidare och skicka in din ansökan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som legitimerad läkare/specialistläkare hos oss bedömer, utreder och behandlar du patienter och ger råd kring olika typer av besvär och problematik. Vi arbetar med en stor öppen mottagning där målet är att patienterna ska få träffa oss redan samma dag oavsett det gäller ett brutet ben eller en urinvägsinfektion. Du kommer framför allt att jobba med olika akuta åkommor och hos oss finns röntgen och utrustning för att möjliggöra slutbehandling av flertalet ortopediska trauman. I rollen som distriktsläkare ingår även att handleda och undervisa yngre kollegor. Hos oss är ni ofta flera läkare som arbetar samtidigt. Jour-, helg- och kvällsarbete ingår då vi strävar efter hög tillgänglighet. Vi kan erbjuda individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både jobb och fritid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation eller dig som är legitimerad läkare. Vi välkomnar även ansökningar från specialistutbildade läkare med annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse för, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin. Du är professionell, initiativrik och öppen, har förmågan att jobba självständigt och ett gott bemötande till våra patienter. Vi ser att du är trygg och trivs i din roll. Du ser positivt på samarbete, är lyhörd och bidrar gärna med din expertis i olika problemställningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För distriktsläkare ska ansökan innehålla nedan medföljande dokument: * Ett strukturerat CV * Intyg om läkarexamen från det eller de lärosäten där läkaren fullgjort sin grundutbildning. Detta gäller även läkare utbildade inom annat EU-land och i land utanför EU. * Legitimationsbevis från Socialstyrelsen * Specialistkompetensbevis från Socialstyrelsen * Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet och eventuellt andra pedagogiska meriter. * Om aktuellt intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent, samt datum för disputation och titel på avhandlingen. * Dokumenterad handledarutbildning * Om tillämpligt fullständigt uppdaterad publikationslista. * Eventuellt ytterligare dokumenterad meritering avseende exempelvis klinisk kunskap/erfarenhet, kliniskt utvecklingsarbete, ledningserfarenhet och annat som den sökande vill framhålla som meriterande för den sökta befattningen. Vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsperioden är slut. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor! Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson
Knut-Kristian Höijd
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare