Hoppa till innehåll
Eurocash logotyp

Teamchef till Eurocash i Storlien Fjellhandel

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som Teamchef helt rätt.

Ditt ansvar kommer vara:
  • Inköp och försäljning
  • Tillsammans med teamet säkra uppföljning av bruttovinst och försäljning
  • Att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål.
  • Säkra lönsamhet och efterlevnaden av rutiner
  • Personalansvar
Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse, ordning och välfyllda hyllor. Tillsammans med ditt team säkrar du att rätt förutsättningar finns i det dagliga arbetet såsom rätt bemanning, rätt information och en god arbetsmiljö att trivas i.

Du ingår i butikens ledningsgrupp och tillsammans planerar ni det taktiska och det operativa både på kort och lång sikt.

Det här förväntar vi oss
För att du skall lyckas i rollen så drivs du av lönsam försäljning och tycker om att arbeta med människor. Har grundläggande kunskap i ekonomiska nyckeltal och har vana att leda i en butiksmiljö. Du behöver vara en god kommunikatör för att leda och utveckla butikens viktigaste tillgångar, våra medarbetare. Gillar du en dynamisk miljö och få lagets alla spelare att briljera då är detta något för dig.

Tjänsten avser ett vikariat på heltid mellan 02.10.2023 - 31.01.2024 med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Självklart har vi lön enligt kollektivavtal.

Profilbeskrivning:

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Markus Rölling, 0105505457, markus.rolling@eurocash.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-09-28. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Eurocash
Som matvarukedja har Eurocash lång erfarenhet av gränshandel och har i mer än 20 år funnits vid gränsen för sina kunder. Den första butiken öppnade 1999 i Svinesund och idag finns Eurocash representerade på sex orter med sju matbutiker, från Storlien i norr till Strömstad i söder. Genom att utmana branschen ska Eurocash fortsätta växa och stärka positionen som gränsens ledande matvarukedja. Dessutom ingår Willys i Åmål & Strömstad samt godisbutiken Supergott i kedjan. Eurocash omsätter drygt 1,5 miljarder kronor (2019) och är en del av Axfood och Norgesgruppen under gemensamma bolaget Nax AB.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Eurocash är stolta över vår framgångsrika gränshandelskedja som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu behöver vi fler medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på Eurocash.

Liknande jobb