Vi söker Specialister i allmänmedicin till Åre närvårdsområde

Vi söker Specialister i allmänmedicin till Åre närvårdsområde

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss i Åre närvårdsområde. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.

Arbetsuppgifter
Vi söker dej som är självständig och serviceinriktad specialist i allmänmedicin, Du är intresserad av glesbygdsmedicin och gillar att jobba i välfungerande team. Här möter du patienter i alla åldrar från BVC till äldrevård vilket ger dej spännande bredd i jobbet. Möjlighet till sidouppdrag som BVC, MVC, SÄBO. Vi kan erbjuda individuella och flexibla lösningar så du får ut det mesta av jobbet och fritiden Du gillar att handleda och undervisa. Denna möjlighet finns på alla hälsocentralerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin. Handledarutbildning är meriterande.

Övrigt
Vi kan erbjuda individuella och flexibla lösningar så du får ut det mesta av jobbet och fritiden. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Gittan Larsson
Telefon 070-275 40 45
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)