Tandsköterska till Folktandvården i Åre

Tandsköterska till Folktandvården i Åre

Om arbetsplatsen
Är du en driftig och ambitiös tandsköterska med eller utan tidigare erfarenhet? Här finns en möjlighet till jobb för dig. Vi erbjuder just nu en tillsvidareanställning som tandsköterska på Folktandvården i Åre som är belägen i en av Sveriges mest expansiva och heta kommuner. I Åre kommun satsas på framtidsutveckling och det finns unika möjligheter att bedriva ett rikt friluftsliv i form av fjällvandringar, mountainbikeåkning, skärmflygning samt naturligtvis fantastisk skidåkning. Det finns också goda kommunikationer med omvärlden i form av tåg, flyg och buss. I kommunen bor ca 10 000 personer varav de flesta är patienter hos Folktandvården. Klinikens lokaler som ligger i anslutning till Hälsocentralen är ljusa, fräscha och välutrustade. På kliniken får du arbeta med glada och engagerade arbetskamrater som för närvarande är två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi strävar efter att på bästa sätt ta hand om våra patienter medan vi själva har trevligt på jobbet. Välkommen till Folktandvården!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som tandsköterska ingår att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

Kvalifikationer
- Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav. - Bra planerings- och organisationsförmåga - God samarbetsförmåga - Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer - Positiv och utåtriktad - God datorvana med erfarenheter av Word och T4. - B-körkort Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Erfarenhet av T4 är meriterande

Övrigt
Vi månar om hälsan och du erbjuds en friskvårdspeng på 3000kr/år. Individuell kompetensutveckling sker i överenskommelse med enhetschefen. Tag chansen till arbete i unik fjällmiljö, välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Mikelsson
Telefon 070-239 62 91
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (14 dagar kvar)