Tandsköterska till Folktandvården Järpen

Tandsköterska till Folktandvården Järpen

Om arbetsplatsen
Vi söker nu en driftig och ambitiös tandsköterska med eller utan tidigare erfarenhet till Folktandvården Järpen i Region Jämtland Härjedalen. Tjänsten innebär huvudsaklig placering på kliniken i Järpen. Viss tjänstgöring kan även utifrån behov ske på kliniken i Åre. På kliniken har vi 5 behandlingsrum i ljusa moderna lokaler som ligger i centrala Järpen. Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater, för närvarande två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som tandsköterska ingår att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

Kvalifikationer
- Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav. - Bra planerings- och organisationsförmåga - God samarbetsförmåga - Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer - Positiv och utåtriktad - God datorvana med erfarenheter av Word och T4. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av T4 är meriterande.

Övrigt
Provanställning kan komma att tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Maria Mikelsson
Telefon 070-239 62 91
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (10 dagar kvar)