Tandsköterska alt Tandvårdbiträde sökes till Folktandvården Åre

Tandsköterska alt Tandvårdbiträde sökes till Folktandvården Åre

Om arbetsplatsen
Vi söker just nu tandsköterska alternativt tandvårdsbiträde till Folktandvården i Åre i Region Jämtland Härjedalen. På kliniken får du arbeta med glada och engagerade arbetskamrater som för närvarande är två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi strävar efter att på bästa sätt ta hand om våra patienter medan vi själva har trevligt på jobbet. Vi finns i ljusa fräscha lokaler i anslutning till Hälsocentralen.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, sterilhantering och arbete i receptionen. Klinikens tandläkare arbetar mer eller mindre delegerat och är positiva till samarbete med såväl tandsköterskor/tandvårdsbiträden som tandhygienister. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet.

Kvalifikationer
Du kan vara utbildad tandsköterska men även annan vårdnära erfarenhet kan ses som en merit. Egenskaper som vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du tycker om ditt arbete och har lätt att samarbeta med andra. Det är önskvärt att du har B-körkort eftersom det i samarbetet med omkringliggande kliniker kan förekomma tjänstgöring på dessa.

Övrigt
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Mikelsson
Telefon 070-239 62 91
Email Mejla Maria Mikelsson
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)