Röntgensjuksköterska/distriktssköterska-allmänsjuksköterska

Röntgensjuksköterska/distriktssköterska-allmänsjuksköterska

Om arbetsplatsen
Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Järpens hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Järpens hälsocentral har ca 4700 listade patienter. Hos oss finns specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, fysioterpeuter, BHV/MHV, dietist, socionomer, undersköterskor, sekreterare, rehab koordinator mm.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som röntgensjuksköterska på Järpens hälsocentral innebär att du arbetar självständigt med rtg-undersökningar. Vi har ett digitalt lab med utrustning från Philips. Undersökningar som utföres är skelett och lungor. Vårt rtg-lab tillhör rtg-avd på Östersunds sjukhus. Därifrån får vi support och service av rtg-utrustningen. Fortbildning + 1 veckas hospitering på rtg avd ingår / 1 gång per år. Som dsk/ssk ingår sedvanliga arbetsuppgifter som utföres på en hälsocentral. Viss tjänstgöring med röntgen kan komma att ske på Åre HC.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kombinerad utbildning som röntgensjuksköterska och allmän ssk/dsk. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Sofia Leje
Telefon 073 053 43 50
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)