Läkare till Åre Hälsocentral för vintersäsongen 2022/2023

Läkare till Åre Hälsocentral för vintersäsongen 2022/2023

Om arbetsplatsen
Vill du kombinera ett omväxlande och utmanande arbete med äventyr i vinter? Välkommen till oss på Åre hälsocentral! Här arbetar vi som ett team och du möter patienter i alla åldrar vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Här får du goda möjligheter att fördjupa din kompetens inom akutsjukvård, trauma och glesbygdsmedicin. Vi söker nu läkare inför vintersäsongen 2022/2023. Allra helst ser vi att du är utbildad distriktsläkare men vi välkomnar även ansökningar från specialistutbildade läkare samt legitimerad läkare. För distriktsläkare finns också möjligheten till en tillsvidareanställning, för andra specialister eller legitimerade läkare finns också möjlighet till förlängd anställning över sommarsäsongen 2023. Personalboende finns att tillgå i nära anslutning till hälsocentralen.

Arbetsuppgifter
Som distriktsläkare hos oss bedömer, utreder och behandlar du patienter och ger råd kring olika typer av besvär och problematik. Vi arbetar med en stor öppen mottagning där målet är att patienterna ska få träffa oss redan samma dag oavsett det gäller ett brutet ben eller en urinvägsinfektion. Du kommer framför allt att jobba med olika akuta åkommor och hos oss finns röntgen och utrustning för att möjliggöra slutbehandling av flertalet ortopediska trauman. I rollen som distriktsläkare ingår även att handleda och undervisa yngre kollegor. Hos oss är ni ofta flera läkare som arbetar samtidigt. Jour-, helg- och kvällsarbete ingår då vi strävar efter hög tillgänglighet. Har du intresse finns det också möjligheter att arbeta på Järpens hälsocentral. Vi kan erbjuda individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både jobb och fritid. Under sommar och vintersäsonger förekommer arbete på kvällar och helger

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation eller dig som är legitimerad läkare. Vi välkomnar även ansökningar från specialistutbildade läkare med annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse för, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin. Du är professionell, initiativrik och öppen, har förmågan att jobba självständigt och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsperioden är slut. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Peter Mähler
Telefon 0647-16623
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (50 dagar kvar)