BVC-sköterska/distriktsköterska till Åre hälsocentral

BVC-sköterska/distriktsköterska till Åre hälsocentral

BVC vänder sig till familjer med barn i åldern 0-6, där vi erbjuder stöd och råd om barns hälsa och utveckling. BVC erbjuder, förutom individuella besök, olika grupper för föräldrar, barn och familjecentralsverksamhet. I uppdraget ingår hembesök, BVC-kontroller av barn 0-6 år, inklusive vaccinationer, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Vi följer Barnhälsovårdens riktlinjer för Jämtlands län och riskhandboken.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kolleger bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat, har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och en personlig lämplighet för att arbeta tillsammans med övriga kompetenser som ingår i familjecentralens verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Alf Lerner
Telefon 070-624 14 95
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Åre hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.