BHV-sköterska/distriktsköterska till Åre hälsocentral

BHV-sköterska/distriktsköterska till Åre hälsocentral

Om arbetsplatsen
Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Åre hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.

Arbetsuppgifter
BHV vänder sig till familjer med barn i åldern 0-6 år, där vi erbjuder stöd och råd om barns hälsa och utveckling. BHV erbjuder, förutom individuella besök, olika grupper för föräldrar, barn och familjecentralsverksamhet. I uppdraget ingår hembesök, BHV-kontroller av barn 0-6 år, inklusive vaccinationer, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Vi följer Barnhälsovårdens riktlinjer för Jämtlands län och riskhandboken.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kolleger bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat, har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och en personlig lämplighet för att arbeta tillsammans med övriga kompetenser som ingår i familjecentralens verksamhet. Erfarenhet krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral är meriterande.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)