Rekrytering av beräknings-/projektingenjör till OH Älvservice!

Rekrytering av beräknings-/projektingenjör till OH Älvservice!

Har du erfarenhet av beräkningar i projekt och vill få möjligheten att vara VD:ns högra hand? Vill du göra det i vackra Järpen i en organisation som är experter på sitt område? Då är det här tjänsten för dig.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för OH Älvservices räkning en beräknings-/projektingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos OH Älvservice.

Vid vackra Kallsjön i Järpen, 30 km utanför Åre, ligger det familjära OH Älvservice. OH Älvservice är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet av vattenregleringsdammar till kraftverksindustrin. De kommer från en tid av kraftig tillväxt och planen är att fortsätta växa kommande år. Bolaget står idag inför ett generationsskifte där VD:ns högra hand planerar att gå i pension vilket gör att de söker dig som vill bli en nyckelperson i denna platta organisation. Du kommer att ingå i företagets stora gemenskap och arbeta nära Torbjörn Hedström, som är VD för bolaget och företagets arbetsledare. Bolaget erbjuder dig stora möjligheter att påverka både din egen utveckling och företagets strategier för fortsatt tillväxt. Då den nuvarande personen kommer att finnas kvar under en längre tid ges du goda förutsättningar för en gedigen introduktion i arbetet. OH Älvservice kan erbjuda en stor bredd i sin leverans, vilket gör att de ofta vinner stora projekt. Det kommer att ge dig en variationsrik vardag, där den ena dagen inte är den andra lik.

Du kommer att verka i den vackraste av naturer och göra det tillsammans med ett företag som besitter stora kunskaper. VD:n Torbjörn har arbetat inom branschen i nästan 30 år, vilket säger en hel del om den kunskap du kommer att få ta del av.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och OH Älvservices önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör på OH Älvservice blir du en nyckelspelare i det team som beräknar, offererar och projekterar stora underhållsprojekt inom vattenkraft. Du kommer att få arbeta med projekten från offertförfrågan till färdig projektleverens, med fokus på kunden, leveransen och säkerheten. Du rapporterar direkt till VD och i samarbete med denne förväntas du ta huvudansvaret för de flesta projektrelaterade frågorna.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Ansvarig för beräkningar, lösningar och offerter på större projekt inom vattenkraft
  • Hitta rätt leverantörer och sköta kommunikationen med dem
  • Utveckla nya tekniska lösningar samt effektivare produktionsmetoder
  • Projektuppföljning
  • Utveckling av rutiner och processer
  • Tillsammans med ekonomiansvarig följa upp projektens lönsamhet och nyckeltal
Då OH Älvservice verkar i projekt från Umeälven till Dalälven och då en del av ditt arbete sker ute på fält, kommer arbetet också innebära arbete på annan ort.

OH Älvservice är sedan våren 2020 en del av industrigruppen Polskenet. Med en engagerad och ekonomiskt stark ägare har företaget fina förutsättningar att fortsätta utvecklas för att vara en trygg och utvecklande arbetsplats. För rätt person erbjuder miljön goda möjligheter att utvecklas i sin roll och ta större ansvar.

Vi söker dig som

Har en relevant eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av beräkningar av projekt och kalkylering inom anläggning, bygg, smide, produktion eller annan relevant bransch. Du är en effektiv beräkningsingenjör med viljan att tänka annorlunda och hitta konstadseffektiva lösningar. Du besitter goda kunskaper i Officepaketet och är en van användare av Excell. Har du erfarenhet av 3D-Cad är det meriterande. Vidare behärskar du det svenska språket i tal och skrift och har B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos OH Älvservice.

Du är strukturerad och noggrann i din natur och har inga problem att självständigt styra och prioritera ditt arbete. Då du kommer att arbeta tätt tillsammans med VD och arbetsledare är du mån om teamet och gillar att arbeta tillsammans med andra. Eftersom rollen är bred och bygger på branschspecifik erfarenhet är du prestigelös och nyfiken på att lära dig nytt. En viktig del i ditt arbete kommer att vara arbetet ut mot kund, vilket gör att du har en naturlig känsla för service.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Järpen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström, 070-497 96 20

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Olsson & Hedström Älvservice AB, grundat 1998, är ett företag med projekt mot vattenkraftverk som specialitet. Vi jobbar med stora uppdrag mot välkända kunder inom bygg-, betong-, mark-, mek- och smidesarbeten. Företaget ligger precis vid Kallsjöns strand, ca 30 km från Åre. Vår personal är problemlösande specialister med lång erfarenhet vilket gör oss till en mycket uppskattad leverantör med gott renommé. Sedan 2019 ingår företaget i Polskenet-koncernen."

Läs gärna mer på deras hemsida: http://alvservice.se/
Mer info
Kontaktperson Josefin Sjöström
Telefon 070-497 96 20
Område Åre
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.