Nord-Lock söker Produktionsledare

Nord-Lock söker Produktionsledare

"Är du en stabil ledare som vill vara med och utveckla arbetsprocesser? Söker du ett utvecklande jobb i ett spännande företag? Då ska du fortsätta läsa denna annons!"

Nord-Lock söker nu Produktionsledare

Beskrivning:

På produktionsenheten i Mattmar tillverkas killåsningsbrickor som används i olika applikationer av våra kunder för att säkra sina skruvförband från att lossna då de utsätts för kraftiga vibrationer och dynamiska belastningar. Rollen som Produktionsledare innefattar styrning och utveckling av driften i ett av produktionens flöden. Du ansvarar för att företagets ständiga förbättringsarbete bedrivs inom din enhet och i gränssnitten mot andra avdelningar utifrån företagets produktionsplanering, mål och långsiktiga strategi. Befattningen utförs i etablerade arbetssätt och processer.

Arbetet är en chefsroll med en personalgrupp om ca 30 personer inom IF Metalls avtalsområde. Tillverkningen bedrivs i skift där du tillser att arbetslagen har rätt förutsättningar av information, prioriteringar och maskinprestanda för att verksamheten skall uppnå hög säkerhet, hög kvalitet, hög leveranssäkerhet, trivsel och effektivitet. Till din hjälp har du dedikerade Teamledare på varje skift som i huvudsak deltar i, samt leder det operativa arbetet. Du svarar för att stärka och utveckla dina medarbetare och för att entusiasmera och motivera dessa i medgång, motgång och förändring. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, lönesättning och lönesamtal och vid behov initierar du och följer upp rehabiliteringsärenden. Visst budgetansvar medföljer tjänsten. Du rapporterar till produktionschef och ingår i produktionsledningen.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • att verka för en säker och trygg arbetsmiljö
  • att leverera produktionskapacitet för att möta mål på kvalitet och leveransförmåga
  • att utveckla och stärka medarbetarna
  • att leda i förändring
  • att utveckla processerna för att leverera kvalitets- och kapacitetshöjande förbättringar
  • att utveckla arbetssätten att i första hand hantera produktionsavvikelser pro-aktivt alternativt att rapportera produktionsavvikelser och korrigerande avvikelser reaktivt
Kvalifikationer:

Vi söker dig som i grunden har en teknisk gymnasieutbildning eller annan likvärdig erfarenhet, alternativt att du har kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har minst tre års ledarskapserfarenhet med personalansvar. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbete med gott resultat. Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att du har goda kunskaper både i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av arbete i affärssystem är en nödvändighet.

Vi söker dig som är kommunikativ, trygg, stabil och handlingskraftig i ditt ledarskap. Vi ser gärna att du har kunskaper inom produktionsekonomi, arbetsrätt och arbetsmiljö. Vana att arbeta i officepaketet ser vi som en grundläggande behörighet.

Anställningsform:

Visstidsanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/ Fast lön

Övrig information:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på: www.onepartnergroup.se Tillsättning sker efter överenskommelse. OnePartnerGroups rekryterare tar emot frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Sökord: produktionsledning, personalledning, ständiga förbättringar, effektivisering, industriproduktion, produktionsekonomi
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se