Elektriker i Åre

Elektriker i Åre

Vi på Media Experience utför allt inom elinstallationer, nätverk, fiber och smarta hus. Nu expanderar vi i Åre och söker en erfaren elektriker att stärka upp teamet med.

Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt, du kan arbeta självständigt vilket innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens begäran. Du är tekniskt lagd och vill utvecklas inom ditt yrke.

Du har ECY certifikat eller motsvarande och du har minst
3 års arbetserfarenhet. Körkort med B-behörighet är ett krav då du kommer att besöka våra kunder och ha tillgång till servicebil i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, samt väl i engelska i tal som skrift.

Arbetet är i Åre med omnejd på heltid. Lön enligt överenskommelse.

Media Experience utför allt inom elinstallationer, nätverk, fiber och smarta hus. Våra kunder är företag, byggentreprenörer, fastighetsägare, butiker och privatpersoner. Vi finns idag i Stockholm och Åre.
För oss är miljön viktig och vi strävar efter att välja hållbara och miljövänliga material, allt vårt elavfall återvinns.

Skicka några rader om dig själv och ditt CV till fritte@mediaexperience.se Har du några frågor kan du ringa Fritte på 070-755 03 62.

Vi ser fram mot att höra av dig.
Mer info
Kontaktperson Fritte Törner
Telefon 070-755 03 62
Email Mejla Fritte Törner
Område Åre
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mediaexperience.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (41 dagar kvar)