Norrmontage AB söker Inköpare

Norrmontage AB söker Inköpare

Företaget vid foten av berget - Norrmontage's fabrik ligger vid porten till den jämtländska fjällvärlden. Allt från lyxhotellen och skidbackarna i Åre till de tysta ensliga fjällvidderna i Skäckerfjällen ligger i närområdet. Åre är en av få Norrlandskommuner med tillväxt i antal innevånare och vi på Norrmontage är stolta över att vara en del i den utvecklingen

Våra produkter - Z-kiosken har under 50 års tid levererats från Norrmontage. Det är tusentals transformator-stationer som är knutpunkter i det driftsäkra distributionsnät som finns i Sverige. Med fokus på säkerhet och funktion så utvecklar vi ständigt nya förbättrade modeller för att lösa specifika kundproblem. Mer info om oss: www.norrmontage.se

Norrmontage AB söker två Inköpare med placering i Järpen.

Beskrivning:
I takt med att Norrmontage växer så förstärker de nu sin inköpsorganisation med två Inköpare. Som inköpare på Norrmontage kommer du arbeta med orderprocessen mot underleverantörer inom direkt och indirekt material. Genom god kommunikation med leverantörer och andra funktioner i Järpen säkerställa att inköpen fyller efterfrågade kvantiteter, kvaliteter och rätt leveranstidpunkter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer också att arbeta med upphandlingar, leverantörsutvärderingar och strategiska leverantörsrelationer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Erfarenhet av tillverkningsindustri, gärna med inköp av elektronik och mekanik komponenter är meriterande. Vi ser att du som söker är prestigelös, relationsskapande och har ett sinne för goda affärer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Då en stor del av arbetet sker över dator bör du vara en van datoranvändare. God erfarenhet av affärssystem generellt och Monitor specifikt är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.
Mer info
Område Åre
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)