Vill Du jobba på Eurocash i Storlien, "gränsens ledande matvarukedja"?

Vill Du jobba på Eurocash i Storlien, "gränsens ledande matvarukedja"?

Eurocash är specialiserad på gränshandel för att den norska kunden ska kunna handla bra mat till lägsta pris. Vår butik i Storlien har funnits i flera år och vi söker löpande personal, och i april 2020 öppnar vi en helt ny Eurocash butik i ett nytt köpcenter, "Storlien fjellhandel". Vi söker personal på följande tjänster: Butiksmedarbetare, Avdelningsansvariga.

Egenskaper och erfarenhet
Du som söker har en positiv inställning, humor och ansvarskänsla. Du har alltid kundnöjdhet i fokus och har lätt för att skapa och vårda relationer med kunder. Vidare är du flexibel och van att ha många bollar i luften då jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Har du erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav. Har du dessutom kassa vana samt avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot handel/service är även det meriterande. Att du har körkort är en förutsättning.

Vi erbjuder
Ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi ser gärna att du bifogar en bild på dig själv tillsammans med din ansökan. För rätt person och för dig som är intresserad så kan det finnas möjlighet att jobba redan innan öppningen av den nya butiken. Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 dec 2019.

Tjänsterna omfattar 15-30 tim/vecka

Vill Du vara med?

För mer info ser vi helst att frågor mm mejlas till butikschef erik.antonsson@eurocash.se eller HR-cheftherese.kartman@eurocash.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Åre
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.