Projektledare/Arbetschef entreprenad och anlägg

Projektledare/Arbetschef entreprenad och anlägg

Nu söker vi en projektledare/arbetschef för att kunna nå våra nya mål!

Är du den som vill vara med på våran resa? Vi på Hyttstens vill expandera och vi vill göra det tillsammans med dig! Vi arbetar just nu till största delen i och ikring Åre men är villiga att flytta oss ut i andra delar av länet. Transport inom anlägg och miljö samt olika anläggsarbeten med grunder och VA är våran huvudsakliga syssla. Vi är ett familjeägt företag med två delägare och 16 anställda där jag Johan Hyttsten är VD samt Susanne Hyttsten min mor är ekonomiansvarig.

Du ska ha goda erfarenheter av entreprenad arbeten inom bygg och anläggning, du är självgående och positivt inställd. Har ett säljande tänk för att få in mer arbeten, Du ska kunna sköta viss del av det administrativa, sammanställning av projekt men även en del fakturering. Ett plus är att ha kunskaper inom upphandlingsarbete samt kvalite'och miljö arbete. Du har en ledande roll och skall kunna hantera personal på projekten och i det löpande arbetet.

Men viktigast av allt, du ser bara möjligheter. Ingenting är omöjligt!

Lön enligt överenskommelse

Skicka din intresseanmälan och CV till johan@hyttstensakeri.se
Mer info
Kontaktperson Johan Hyttsten
Telefon 070-2169558
Email Mejla Johan Hyttsten
Område Åre
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hyttstensakeri.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hyttstens Åkeri AB är ett familjeägt företag med 16 anställda, startades 1971, tredje generationen nu. Allt inom åkeri och entreprenad