Läkemedelsansvarig och farmaceut till Åre

Läkemedelsansvarig och farmaceut till Åre

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Åre
Hos Apoteksgruppen Åre välkomnas du till ett nyrenoverat apotek med stor egenvårdsavdelning och ett fantastiskt team som stöttar varandra i det dagliga arbetet! Apoteksgruppen Åre har ett nära samarbete med Apoteksgruppen Järpen och i den här tjänsten förekommer det arbete på båda apoteken. Apoteken är ensamma på orten och vi har därför en bred kundkrets. Apoteksgruppen Åre ligger placerat centralt med närheten till både matbutik och andra butiker, och vi har även ett gott samarbete med hälsocentralen. Apoteket är ett typiskt säsongsapotek med stor tillströmning vintertid. Ärendena hos våra kunder varierar och vi får ofta bidra med kreativa lösningar för våra kunder, vilket är både roligt och utmanande för oss som arbetar här. Många av våra kunder är också stamkunder som vi byggt en nära relation till, vilket både vi och kunderna uppskattar.

Nu söker vi två nya medarbetare och vi har möjlighet att ta emot både läkemedelsansvariga och farmaceut beroende på ditt intresse! Om du är intresserad av att flytta till Åre, hjälper vi dig även gärna med boende i närområdet.

Apoteksgruppen Åre har öppet 10:00-18:00 på vardagar, 10:00-15:00 på lördagar och stängt söndagar. Apoteksgruppen Järpen har öppet 10:00-18:00 på vardagar och stängt helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som läkemedelsansvarig
Ditt viktigaste uppdrag som läkemedelsansvarig farmaceut är att säkerställa att verksamheten följer de lagar, föreskrifter och förordningar som ställs på öppenvårdsapotek. För att vara framgångsrik i den här rollen är kvalitetsfokus och ditt ordningsamma förhållningssätt avgörande. Du delar med dig av din glädje och breda kunskap inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Pia Lyrén tel. 072 050 21 49

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pia Lyrén
Telefon 072 050 21 49
Område Åre
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!