Företagssäljare Beijer Åre

Företagssäljare Beijer Åre

Beijer Åre växer och söker nu ytterligare en företagssäljare att stärka säljteamet på filialen. För att passa i rollen tror vi att du bär på en stark ambition, resultattänk och branscherfarenhet. Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärta och engagemang för våra anställda och kunder. Ta chansen att bli en del av vårt snabbt växande och motiverade säljteam i dag!

Arbetsbeskrivning
Som företagssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra kunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste företagskunder & konsumenter i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår kundmottagning i butik, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser mot såväl företagskunder som konsumenter.

För att passa i rollen tror vi
att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse för vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning, vi ser det starkt meriterande om du besitter byggteknisk kunskap samt erfarenhet av arbete i en liknande roll.

Vad erbjuder Beijer?
Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling! Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort Åre. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.
Mer info
Område Åre
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.