Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Teknisk Projektledare till Totalförsvaret!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du några års erfarenhet inom teknisk projektledning och vill arbeta för ett bolag som ligger i framkant gällande teknik inom Totalförsvaret och som utvecklar lösningar för både civilt försvar och aktörer inom krisberedskap? Sök då till rollen som Teknisk Projektledare idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker för vår kunds räkning en Teknisk Projektledare med några års erfarenhet som ska ansvara för de tekniska lösningarna inom olika projekt för Totalförsvaret. I rollen kommer du ha nära kontakt med kunder, se och utföra behovsanalyser, hantera processer, identifiera krav och bryta ner dem för att kunna leda den tekniska verksamheten framåt. Du kommer arbeta nära projektledare och programledare som du kommer ha stöttning av i olika processer genom arbetets gång. I rollen kommer du därmed få en möjlighet att bidra till tekniska lösningar som gynnar den svenska försvarsindustrin.

Företaget tillhandahåller interna utbildningar och värdesätter balansen mellan privat- och arbetsliv, där de uppmuntrar till både professionell och personlig utveckling samt trygghet.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk universitetsutbildning inom exempelvis industriell ekonomi eller nätverksteknik, minst en kandidat.
  • Har arbetat minst 2-3 år som Teknisk Projektledare, gärna inom Försvarsmakten, försvarsindustrin eller industribolag.
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande.
För att lyckas i rollen tror vi att du som person är självgående, tekniskt intresserad, social, kommunikativ och har ett genuint intresse för att arbeta mot försvarsprojekt inom försvarsindustrin.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där företaget har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kundföretaget erbjuder tjänster och lösningar inom bland annat säkerhet, digitalisering, teknikutveckling och hållbarhet. De har verksamheter i flera länder, främst i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De arbetar inom en rad olika sektorer, inklusive försvarsindustrin, telekom, transport, tillverkningsindustri och offentlig sektor. Företagets tjänster omfattar bland annat systemutveckling, IT-säkerhet, logistik, industriell automation och konsultation inom hållbarhetslösningar. Företaget är känt för att kombinera expertis inom både teknik och affärsstrategi för att hjälpa sina kunder att möta framtidens utmaningar.

Vår kund tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör de det lätt att kombinera jobbet med vardagen. De satsar på sina medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. För dem handlar det om hållbarhet - de vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver de investera i sina medarbetare. För företaget är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står de stilla.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Arboga
  • Rekryteringsansvarig: Alice Tegebro
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?