Hoppa till innehåll

Entreprenadprojekt i Täby AB söker projektledare inom fasad och fönster!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inledning

Är du en erfaren projektledare med goda kunskaper inom fasadrenoveringar? Tar du idag mycket eget ansvar för ditt arbete och vill ha ytterligare frihet med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Information om tjänsten

Entreprenadprojekt i Täby AB som bildades år 2016 omsätter idag 130 miljoner och sysselsätter ca 13 medarbetare. Det huvudsakliga fokuset ligger på projekt inom fönster och fasad, men även projekt inom tak och sanering finns idag i produktportföljen.

Dina framtida kollegor innehar många års erfarenhet och bred kompetens inom sina områden och trivs i en liten men flexibel organisation med korta beslutsvägar. Huvudkontoret är beläget i Täby men projekten finns över hela Sverige. Nu vill man växa och söker en engagerad och erfaren projektledare för att leda entreprenadprojekt inom fasad och fönster i regionen ”Mellansverige”. Du som sökande kan därför med fördel vara bosatt i exempelvis Stockholm, Örebro, Västerås eller närliggande orter.

Vi erbjuder dig

Det här är en jobbmöjlighet för dig som trivs med att vara en del av en växande, dynamisk organisation där ditt bidrag kommer att vara direkt betydelsefullt. Du erbjuds ett flexibelt arbete där du planerar dina egna dagar samt startar dagen från hemmet, därifrån tar du dig ut på det aktuella projektet. Förutom detta erbjuds du tjänstebil, friskvårdsbidrag samt andra förmåner.

Arbetsuppgifter

Som projektledare för entreprenadprojekt inom fasad och fönster hos Entreprenadprojekt Täby AB kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att omfatta ledning och samordning av projektteamet, vilket inkluderar underentreprenörer och leverantörer. Du kommer att arbeta nära teamet för att utarbeta och följa upp projektplanen, tidsscheman och budgetar för att säkerställa att projekten genomförs effektivt och inom de angivna ramarna. Resor med övernattningar förekommer i tjänsten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för kvalitetskontroll och säkerställa att projekten uppfyller företagets och beställares krav.
  • Kommunicera med beställare för att säkerställa deras önskemål samt lösa eventuella frågor eller problem.
  • Rapportera till ledningen om projektens framsteg, kostnader och eventuella avvikelser.

Vi söker dig som

Vi söker en självgående projektledare med bakgrund inom bygg- eller entreprenadbranschen med specifik erfarenhet inom fasadprojekt. För att lyckas i rollen behöver du ha en gedigen erfarenhet av projektledning inom fasad, med en djup förståelse för de krav som projekten innebär. Givetvis har du god kännedom om entreprenadjuridik och dokumentation för att säkerställa att projektet följer alla relevanta regler och standarder.

Har du en bakgrund från en utbildning som byggingenjör eller liknande är det starkt meriterande.

Som person tror vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Du är trygg i dig själv och har en naturlig fallenhet för att kommunicera tydligt med såväl underentreprenörer, beställare och kollegor. Dessutom är du praktiskt lagd och har en teknisk förståelse för att se vad som behövs göras och har inget emot att hoppa in och göra det på egen hand.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten, engelska eller annat språk är meriterande.

Övrigt

  • Anställningsform: Tills vidare
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: flexibel placering, men förslagsvis Stockholm, Uppsala, Örebro, Västerås eller dylikt
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Fast månadslön
  • Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, Simplified. ellen.lektorp@simplifiedco.se

Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras på slutkandidat.

Löpande urval sker och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se