Hoppa till innehåll
Car-O-Liner logotyp

Ekonomiassistent till Car-O-Liner i Kungsör

Ansök nu

Nu söker vi en ekonomiassistent till Car-O-Liner – ett producerande bolag med ca 170 anställda i Kungsör och 230 totalt i Car-O-Liner Group AB. Företaget har lång lokal historia i Kungsör och firar 50 år under året.

Vi söker dig som har vana att arbeta i leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent tillhör du ekonomiavdelningen på fem personer och dina arbetsuppgifter blir det mesta i leverantörsprocessen: Fakturahantering, reskontraarbete, betalningar och viss medverkan även i bokslutsprocessen.

Vi söker dig som vill ta ansvar, ser möjligheter, gillar deadlines och stimuleras av både samarbete och egen utveckling.

Kvalifikationer och erfarenhet

Förutom tidigare vana av leverantörsreskontran, helst i ett internationellt bolag, så underlättar det om du är van att arbeta i olika system.

Car-O-Liner arbetar i Medius (Ascendo) för reskontraprocesserna och Jeeves för redovisningen. Du behöver naturligtvis inte ha vanan av just dem men vi tror att du har teknisk fallenhet. Således tycker du även om att vara i Excel.

Du behöver känna dig bekväm när det gäller att prata och skriva på engelska.

Personliga egenskaper

På Car-O-Liner samarbetar ni och backar upp varandra. Vi hoppas att det är naturligt även för dig att ha både vidvinkelseende och fokus.

Vi ser gärna att du lockas av att ta nya steg och med tiden kunna bredda dina uppgifter.

Självklart gillar du deadlines. När det närmar sig bokslut och checklistan är uppdaterad triggas något i dig. Car-O-Liners rapporteringskalender följer den amerikanska vilket betyder att någon enstaka röd dag i vår svenska kalender kan vara rapporteringsdag för er. Vi tror inte det stör dig. Naturligtvis är du ledig en annan dag i stället.

Placeringsort

Kungsör

Om företaget

Snap-on Equipment, en del av koncernen Snap-on Incorporated, är en världsledande leverantör av utrustning för skade- och serviceverkstäder inom fordonsindustrin. Vi tillhandahåller högteknologiska produkter så som digitala hjulinställningssystem, hjulbalanserare, däckmaskiner, lyftar, bromssvarvar, rammätsystem och ramriktar. På Snap-on strävar vi efter att vara den branschledande leverantören av OEM-godkänd verkstadsutrustning, kunskap, utbildning och support för att hjälpa verkstäder med säkra och korrekta reparationsprocesser. I Sverige är Snap-on Equipment representerad med varumärken så som Car-O-Liner, Blackhawk, JOSAM och TruckCam, läs gärna mer om våra olika varumärken på www.snapon-totalshopsolutions.com

Vad erbjuder företaget dig?

Hos Car-O-Liner får du goda möjligheter att växa och utvecklas då bilindustrin ständigt står i förändring. Med arbetsplatsen i Kungsör som ligger i hjärtat av Mälardalen är du på bra pendlingsavstånd från flera större städer.

Som anställd hos Car-O-Liner kan du känna dig trygg eftersom alla anställda omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro, föräldraledighet mm. Vidare erbjuds du friskvårdsbidrag, regelbundna hälsokontroller, flextid samt till en viss grad även hemarbete för att du ska ha möjlighet till att få till en bra balans mellan jobb och fritid. Därutöver uppskattar alla anställda även sommar- och julsammankomsterna samt gratis frukt, kaffe och parkering.

Hos Car-O-Liner blir du en del av ett globalt, tillverkande företag och du får verka på en av fabrikerna i Kungsör där uppfyllelse av kundförväntningar och kvalitet står i fokus. Med ca 170 anställda i Kungsör och 1700 anställda inom divisionen Snap-on Equipment får du både ta del av såväl den familjära stämningen som den internationella och dynamiska miljön med kollegor i flertals olika länder i både Europa, Nord och Sydamerika och Asien.

I Kungsör är man extra stolta över sin långa lokala historia liksom de expansiva satsningar som skapar goda framtidsutsikter. Just i år firar dessutom koncernens varumärke Car-O-Liner 50 år.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind.

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se, 073-594 46 34

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, 073-394 55 52

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Välkommen med din ansökan!

 

 

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare