Tekniker till WiMa Propulsion AB

Tekniker till WiMa Propulsion AB

Är du noggrann, metodisk och gillar att hitta nya lösningar på såväl gamla som nya problem? Vill du jobba på ett företag som hanterar komplexa produkter och där långsiktig planering är avgörande för att lyckas? Till ett stabilt och familjärt team söker vi nu en erfaren tekniker. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos WiMa Propulsion.


Om WiMa Propulsion


WiMa Propulsion AB är ett kunskaps- och serviceföretag med inriktning på marina och industriella gasturbininstallationer. Med gedigen erfarenhet och kompetens utförs, enligt kundönskemål, tekniska analyser och uppdrag - från utveckling till avveckling, teknisk konsultation samt service och underhåll av hela system och delsystem. Bolaget är ett dotterbolag till Teqnion AB.

Underhållsarbetet som utförs hos oss är komplext och kräver stor noggrannhet, vilket ibland ger långa ledtider. Som medarbetare på WiMa förvärvar man en tämligen unik och produktspecifik kompetens genom praktik och kollegialt utbyte. Inför framtida pensionsavgång söker vi en tekniker, för att säkerställa och att vår kunskapsbas förvaltas vidare.

Vårt erbjudande

WiMa Propulsion är ett kunskapsintensivt och tryggt företag med kunskap som ger en självklar position på marknaden. Våra kunder jobbar långsiktigt och det gör vi också. Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning. Personalomsättningen är låg - våra anställda trivs och stannar kvar länge i företaget. Hos oss får du tid att tänka klart och bygga en unik kompetensprofil. Då ledtiderna löper över längre perioder, kan vi erbjuda våra medarbetare kloka arbetstider i en trygg och snäll miljö. Här förekommer varken farliga maskiner eller väsentliga arbetstoppar, vilket ger förutsättningar för god hälsa och balans i livet.


Arbetsbeskrivning


Som tekniker bedömer och planerar du underhållet utifrån den aktuella produktspecifikationen. Underhållsplanen är nyckeln för att underhållet skall möta de krav och den effektivitet som krävs. Då underleverantörer anlitas som en del i underhållskedjan, har du också fortlöpande kontakt med samt synkar tidplaner med aktuella leverantörer.

I ditt dagliga arbete kommer du främst att:
  • Detaljkontrollera och bedöma motordetaljer
  • Bereda inkommande reparationer
  • Ha kontakt med underleverantörer
  • Genomföra komponentkontroller
  • Skriva rapporter
Vid behov kan det även förekomma att du stöttar dina kollegor med provning, demontering eller montering.


Kompetens


Tjänsten kräver att du har:
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med tekniskt avancerade konstruktioner, gärna med flygmotorer (JET-motorer) eller gasturbiner
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort
  • Då det förekommer uppdrag inom tjänsten som kräver säkerhetsklassning, är svenskt medborgarskap en förutsättning för anställning.
Kunskap inom materialvetenskap, gärna metallurgi, är meriterande men inte ett krav.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som värdesätter långsiktighet, samt är klurig och noggrann. Vi tror också att du har ett genuint tekniskt intresse och gillar att tillsammans med andra komma på nya lösningar och smarta arbetssätt. Du har öga för detaljer, är lugn och metodisk och lämnar inget åt slumpen.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Einefors, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-349 01 12. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (25 dagar kvar)