Montör / Stängselmontör

Montör / Stängselmontör

Din roll

Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete.

Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer. Du behöver vara praktisk lagd och även kunna hitta lösningar när arbetet kräver det.

Eftersom du möter våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, och du måste tala flytande svenska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar.

Projekten är förlagda i stora delar av sverige, så arbete med övernattningar förekommer.

Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande.

Bifoga CV samt personligt brev i ansökan.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Lön regleras i enlighet med byggnads kollektivavtal.
Mer info
Kontaktperson Nicklas Karlsson
Email Mejla Nicklas Karlsson
Område Arboga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sveaareal.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Areal är ett av Sveriges snabbast växande företag inom områdesskydd. Vi arbetar med allt inom fysiskt områdesskydd såsom stängsel, grindar, larmade elstängsel, reparation, underhåll och olika passagelösningar. I vår kundportfölj återfinns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, privata företag, kommuner och statliga förvaltningar. Många av dessa anlitar oss löpande. I vårt arbete tar vi alltid hänsyn till både kvalitet och miljö. Vi strävar efter att ständigt utveckla oss och bli bättre. Idag arbetar vi processtyrt och efter de riktlinjer som gäller för vår bransch.