Elmontör med erfarenhet och yrkesstolthet - är det du?

Elmontör med erfarenhet och yrkesstolthet - är det du?

StageSmarts är världledande inom intelligenta system för eldistribution och vi säljer våra system till mer än 20 länder. Efterfrågan ökar hela tiden och vi behöver nu en eller två riktiga vassa montörer för att hinna med att leverera allt som beställs.

Detta är ett jobb som kräver noggrannhet, kvalitetskänsla och åtminstone några års erfarenhet av att bygga t ex el- eller automatikskåp. Våra produkter används framför allt på stora evenemang. Vi bygger just nu för bl a fotbolls-em, olympiaden i Japan och ett flertal stora artister världen över.

Vi har nyss flyttat in i nya och fräscha lokaler i central Arboga med god arbetsmiljö.

Vi söker i första hand någon för heltidsarbete med även deltid kan vara intressant om du t ex vill kombinera med studier eller annat.

Om detta är intressant - ta kontakt med oss nu. Vi utvärderar ansökningar löpande och återkommer omgående för vidare diskussion och ev anställning.
Mer info
Kontaktperson Mats Karlsson
Telefon 0702-920022
Email Mejla Mats Karlsson
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stagesmarts.com
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

StageSmarts har på bara några år blivit världsledande på intelligent eldistribution för eventbranschen. Vi levererar våra produkter till kunder i ett 20-tal länder och de används på större evenemang som konserter, TV inspelningar mm. Tittar du på "Mello" så är allt du ser inkopplat och drivet av våra system.

Vi bygger med högsta kvalitet och vårt anseende är mycket gott. Därför har vi stora krav på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en mycket trevlig arbetsplats, skön stämning och naturligtvis en bra lön.