El- och elektronikmontör med goda utvecklingsmöjligheter!

El- och elektronikmontör med goda utvecklingsmöjligheter!

Om oss:
Alla stora evenemang, konserter, tv-shower behöver massor med elkraft för att driva ljud-, ljus- och bildteknik. Oftast tusentals ampere med ström som skall försörja teknisk utrustning till ett värde av många tiotals miljoner kronor. Detta måste ske med på ett absolut tillförlitligt och säkert sätt. En verklig utmaning!

Stage Smarts AB i Arboga är ett ungt och dynamiskt företag och vi har på bara ett par år har blivit världsledande inom detta område. Företaget är i kraftig tillväxt och vi behöver fler drivna och duktiga medarbetare för behålla vår ledande position och kunna svara upp mot en ökande efterfrågan utan att tumma på kvaliteten.

Vad vi söker:
Just nu söker vi framför allt en montör och teamledare till vår tillverkning. Detta är en verklig nyckelroll som även omfattar slutprovning samt en del inköpsarbete och logistik. Vi samarbetar med ett antal underleverantör i både Sverige och i utlandet så du bör kunna kommunicera bra på engelska åtminstone via mail.

Om dig:
Om du gillar att bygga saker, har ett intresse för och erfarenhet av el- och elektronik, är lite uppfinningsrik och 'klurig' samt har ett sinne för humor så kommer du att passa in väl hos oss. Vår verksamhet är flexibel och ibland är det stressigt men vi löser det mesta och har väldigt kul på jobbet.

Utvecklingsmöjligheterna är goda, i synnerhet om du har möjlighet att bidra inom utveckling av produkter och produktionsmetoder. Vi är en liten, informell och platt organisation och vi värdesätter framför allt kompetens och noggrannhet. Hur du har förvärvat dina kunskaper och vad din bakgrund är av mindre betydelse.

Besök oss gärna på Facebook, där kan du bl a ser bilder från stora projekt som vi levererat teknik till. Världsartister som t ex Eminem, Bon Jovi, Depeche Mode, Roger Waters, Radiohead m fl förlitar sig på våra system för att kunna genomföra sina konserter.

Om detta låter intressant, ring vår VD Mats Karlsson, du behöver inte skicka en formell ansökan i ett första steg. 0702-920022
Mer info
Kontaktperson Mats Karlsson
Telefon 0702920022
Email Mejla Mats Karlsson
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stagesmarts.com
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stage Smarts AB i Arboga är ett ungt och dynamiskt företag och vi har på bara ett par år har blivit världsledande inom intelligent eldistribution med flera internationellt prisbelönta produkter. Vi är i kraftig tillväxt och levererar produkter till krävande kunder i ett 20-tal länder.