SAAB Arboga söker montörer/Installationselektriker

SAAB Arboga söker montörer/Installationselektriker

Har du gått utbildning inom montage eller elektriska installationer och söker nya utmaningar?
Här får du chansen att få vara del av SAAB som är ett spännande företag där du får varierande och utmanande arbetsuppgifter!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bygga mestadels kundanpassade system vilket innebär att arbetsuppgifterna är varierande och utmanande. De vanligaste uppdragen är nybyggnationer eller ombyggnationer i t.ex. containrar, fordon och lådor på verkstaden men ibland även ute hos kunden.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är installationer av mekaniska detaljer, enheter och kablage i olika plattformar t.ex. containrar och fordon. Utföra el- och teleinstallationer i dessa plattformar. Förtillverkning av kablage (kraft- och signalkablage) samt enheter (fördelningsenheter, apparatlådor, el centraler m.m.). Utföra erforderliga kontroller på utförda installationer för att säkerhetsställa kvalité och funktion. Eftersom uppdrag utförs både på vår verkstad och ute hos kund så kommer resor att förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet eller utbildning inom montage eller elektriska installationer. Meriterande om du har behörighet inom elinstallationer, lödkompetens, kontaktspressningskompetens, kunskap inom mekanisk bearbetning såsom svarv, fräs m.m.

Som person är du samarbetsvillig och har lätt för att jobba med andra. Du lyssnar och kommunicerar samt löser diskussioner på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift i gruppen och stöttar kamraterna så att ni gemensamt kan slutföra ert uppdrag. Vi ser att du har en stark initiativförmåga samt en vilja att lösa uppkomna problem inom teamet.

För tjänsten är B-körkort ett krav då resor förekommer i arbetet. Du talar och skriver flytande i såväl svenska som engelska, samt är en van användare av Officepaketet.

Då tjänsten omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav och säkerhetsprövning kan förekomma.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin via: sandra.backelin@skill.se eller 011-19 94 68.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På avdelningen Communications kommer du tillhöra sektionen Mobile Installations & Logistics som består av montörer, logistiker och produktionsplanering. Vi är idag 12st i gruppen men siktar på att bli mellan 17-20 under 2022. Avdelningen som vi är en del av har idag ca 95-100 medarbetare och växer stadigt.