Bonnier söker Företagssäljare till kontoret i Västerås!

Bonnier söker Företagssäljare till kontoret i Västerås!

Är du på jakt efter en fartfylld arbetsplats med härliga kollegor och en företagskultur som andas försäljning och framgång. Bonnier Business Media Sales förstärker nu sitt team med Företagssäljare till deras kontor beläget i centrala Västerås, och söker dig som vill göra karriär. Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Vi på Professionals Nord hjälper just nu Bonnier att rekrytera hungriga Företagssäljare till ett magiskt B2B säljteam. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord men att du anställs direkt hos Bonnier, frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som Företagssäljare bearbetar du varma kunder och erbjuder prenumerationer av Sveriges ledande affärsmagasin. Med telefonen som bästa vän och arbetsredksap kontaktar du företagare inom Sveriges näringsliv och erbjuder prenumerationer av olika ledande affärsmagasin. Tillsammans med ditt team sätter ni gemensamma och individuella mål för dagen och veckan. Arbetsdagen varvas med försäljning, coachande säljmöten, egna studier kring produkten du säljer och såklart en hel del roliga aktiviteter och säljtävlingar.

Du erbjuds:
  • Heltidstjänst med trygga anställningsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta
  • Arbetstid måndag-torsdag 08:00-17:00 fredagar 08:00-15:30
  • Garantilön + provision och bonus
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag
  • Introduktion och kontinuerlig utbildning samt individanpassad coachning under hela din karriär
  • Fantastisk kontorsmiljö i hjärtat av Västerås med lika fantastiska kollegor och en stämning där framgångar firas
Vi söker dig som:

Har ett genuint driv och aldrig ger upp, är social, vågar ta för dig och en stjärna på att bygga relationer med såväl kunder som kollegor! Vidare trivs du i en resultatinriktad miljö med högt tempo och lika högt i tak. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning men det är inget krav då anställningen inleds med en utbildning där du lär du dig allt du behöver för att briljera i rollen. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Malin Qvarsell
Email Mejla Malin Qvarsell
Område Arboga
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (26 dagar kvar)