Mjukvaruutvecklare Elektronikutvecklare Mekanikkonstruktörer

Mjukvaruutvecklare Elektronikutvecklare Mekanikkonstruktörer

Vi är ett seniort utvecklingsteam med 40 medarbetare inom mekanik-, elektronik- och programutveckling och söker nu dig som är mogen för nya utmaningar. Junior ingenjör eller senior specialist spelar ingen roll, bara du har rätt personlighet, rätt engagemang och rätt kompetens!

Prevas Development i Örebro och Karlskoga växer och vinner fler åtaganden hos våra kunder och vi behöver därför växa. Förutom att vi behöver bli fler till våra kontor i Örebro, Karlskoga och Karlstad så behöver vi nu även rekrytera inom KAK regionen (Köping Arboga Kungsör)
Mer info
Kontaktperson Magnus Edman
Telefon 076-104 32 33
Email Mejla Magnus Edman
Område Arboga
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prevas.se
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prevas Development AB är ett teknik konsultbolag inom Prevas koncernen med fokus på helhetsåtaganden inom produktutveckling. Företagets utvecklingscenter är placerat I Karlskoga och vi har även verksamheter och kontor i Örebro och Karlstad. Prevas Development är ett företag med spetskompetens inom design av elektroniksystem, elektronikkonstruktion, mekanikutveckling, elektromekanikutveckling, mjukvaruutveckling och testutveckling. Vårt fokus ligger på att utföra helhetsåtaganden inom produktutveckling och för ansvar av efterföljande prototypleveranser samt produktionsstyrning och eftermarknad.


Våra kunder finns inom fordonsindustri, verkstadsindustri, försvarsindustri och energisektorn.

På Prevas Development får du riktigt bra villkor, möjlighet till tjänstebil, konferensresor och inte minst utvecklande arbetsuppgifter. Heltid, Tillsvidareanställning och Fast månadslön.