Teknikintresserad personal till försvarsindustrin

Teknikintresserad personal till försvarsindustrin

Uppdraget
Vi söker nu personal med tekniska färdigheter samt en vilja att lära och utvecklas på arbetsplatsen. Military Work är involverade i flera projekt inom försvarsindustrin och beroende på din kompetens och erfarenhet kommer dina uppgifter att variera. Tjänsten är således lämpligt både för dig som vill testa en ny bransch men också dig med gedigen erfarenhet.

I tjänsten kommer du främst arbeta med inbyggnationer av kommunikationsutrustning och kraftförsörjning i olika typer av meterialskydd, exempelvis, lådor, containers och bepansrade fordon. Vanliga förekommande uppgifter är:
  • Kablagebygge efter ritningsunderlag, både genom lödning och klämstift
  • Montering av enheter i stativ och installation av komponenter
  • Montering av enheter i materialskyddet
  • Montering av diverse inventarier
I förlängningen kan tjänsten komma att innebära utlandsresor då utrustningen ofta finns i andra länder och kräver driftsättning och service.

Vem är du?
Du motiveras av att vara delaktig i arbete som stärker den svenska Försvarsmaktens förmåga att skydda Sverige. Du har själv en bakgrund från Försvarsmakten. Du är social, trivs att arbeta i grupp men löser också uppgifter självständigt där du tar ära i det arbete du utför. För att ta dig an arbetsuppgifterna tror vi att du är prestigelös inför uppgiften och nyfiken på att lära dig av mer seniora kollegor.

Krav
  • Bakgrund från svenska Försvarsmakten
  • Praktiskt handlag och tekniskt intresserad
Meriterande
  • Erfarenhet av lödning
  • El-behörighet
  • Erfarenhet av arbete med nätverkskablage
  • Tidigare erfarenhet inom montering/installation (eller motsvarande)
Uppdragets upplägg
Tjänstgöringsort är Arboga.
Vi ser gärna att du är bosatt i närområdet och dagspendlar till och från arbetet. Bor du på annan ort men är intresserad av uppdraget ser vi möjligheter till veckopendling. Arbetstiderna är flexibla och fredagen kan arbetas in vilket möjliggör detta. Vid flera individer som veckopendlar finns möjlighet till ordnat boende via Military Work.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att det kan komma att ske registerkontroll.
Mer info
Kontaktperson Johan Berntsson
Telefon 0704-991306
Område Arboga
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.