Kvalitetstekniker

Kvalitetstekniker

Kvalitetstekniker

Arbetsuppgifter

Som Kvalitetstekniker arbetar du självständigt i vårt viktiga kvalitetsarbete. Du mäter och kontrollerar olika typer av egentillverkade produkter samt legotillverkat och inköpt material med stor noggrannhet.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Hantera mätmetoder, både manuellt och med maskinmätning.
  • Göra egna rotorsaksanalyser och leda andra i metodiken.
  • Initiera utredningar och åtgärder utifrån mätresultaten.
  • Hantera kalibrering.
  • Driva förbättringsarbete på avdelningen och i produktionen.
Profil

Du har troligen erfarenhet från industritillverkning och god kännedom om CNC-bearbetning, vana att arbeta på ett systematiskt och strukturerat sätt, mycket god datakunskap, vilja att lära och utveckla dig.

Det är viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten.

Det är meriterande med kunskaper inom förbättringsarbete, hantering av mätmaskiner, ritningsläsning och CNC-utbildning.

För att trivas i denna roll bör du trivas med att ta eget ansvar, arbeta självständigt och kunna planera och prioritera arbetet efter orderingång. Du ser dig själv som driven och ser lösningar istället för problem.

För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se.
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.