Nätverkstekniker sökes till stort internationellt företag!

Nätverkstekniker sökes till stort internationellt företag!

Är du teknisk som person, har ett intresse för datanätverk och vill arbeta med den senaste tekniken i projekt? Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora karriärsmöjligheter? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Ett fokusområden är robust kommunikation mot både militära och publika kunder. I takt med digitaliseringen ökar antalet uppkopplade och autonoma fordon, intelligenta och automatiserade processer och andra datadrivna lösningar. För att klara detta behöver industrin tillförlitlig radiokommunikation med hög kapacitet som hanterar mobilitet, positionering och dedicerad bandbredd enligt en gemensam standard, s.k. Private Networks, inkluderande mobilsystem, frekvensutrymme samt installation och drift.

Vår kund använder idag sin breda kunskap inom radio- och telekommunikation för att bygga robusta civila radiosystem, då detta är en viktig del inom bl.a. Cyber Security och autonoma fordon.
Rollen som nätverkstekniker med mobilradioteknikinriktning innebär att du får arbeta med nätverk, servrar och övrig infrastruktur med allt från framtagning av systemlösningar till konfiguration och service av dessa system, dvs arbeta med en komplett plattform för en uppkopplad fabrik, gruva eller smart stad.
Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Din profil

Skallkrav
  • Gymnasieutbildning inom nätverk alternativt på högskolenivå
  • Kunskaper i Linux
  • God förståelse för IP nätverk
  • Kunna läsa/förstå script
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Byggt nätverkssystem antingen via eget bruk eller genom arbete
  • Erfarenhet från arbete med servrar och virtualisering
  • Körkort och tillgång till egen bil
Personlighet:
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, är strukturerad och kan arbeta enligt rutiner. För att passa i rollen bör du gilla att lösa problem, ha förmåga att tänka brett och trivas i en konsultroll. Du trivs av att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en öppen och nyfiken person och har viljan att utvecklas. Grundläggande kunskap inom nätverk, switching och routing samt arbeten med olika operativsystem såsom Windows och Linux, främst på serversidan, är ett krav.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framstående tekniskt konsultbolag som förverkligar idéer till färdiga industrialiserade produkter. Med fokus på produktframtagning har man hela kedjan från produktdefinition till utvecklingsfas och drift, inom mekanik, elektronik, hård- och mjukvara. Företaget är inne i en expansiv fas och vill därför ha in nya hungriga och engagerade konsulter som vill anta nya utmaningar och som vill vara med och växa tillsammans med företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.