Flygmotormekaniker sökes!

Flygmotormekaniker sökes!

Har du en utbildning inom flygteknik/flygmekanik? Har du även ett stort intresse för motorer och dess funktion? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som flygmotormekaniker kommer du att arbeta med demontering, rengöring, inspektion, provning och montering av flygmotorer. Du kommer få en djupgående introduktion där du börjar med ett moment i taget och du kommer även få stöd av en erfaren mekaniker. Du kommer främst arbeta med Rolls Royce 250 motorer.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasialutbildning, gärna med inriktning flygteknik
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande:
  • 1-2 år arbetslivserfarenhet som fordonstekniker, bilmekaniker eller liknande
  • Om du har arbetat med Rolls Royce 250 motorer
  • Om du har abetat som flygmotormekaniker
  • Stort intresse för motorer
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du bör även ha en vilja att utvecklas och lära dig mer.

Villkor

Placeringsort: Arboga
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: GFL

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Arboga
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en reparationsverkstad för flygmotorer och deras apparater. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.